Hieronder vind je een overzicht van alle openbaar toegankelijke optredens van Lammert de komende tijd

6-daagse groepsreis Kunst en Filosofie in Turijn – ANWB

vrijdag 29 april 2022,

Precieze tijd volgt nog

woensdag 4 mei 2022

Precieze tijd volgt nog

Turijn

Tijdens deze reis komen de werelden van filosofie en kunst samen. We combineren ons bezoek aan Turijn met levensbeschouwelijke vraagstukken van de filosofen Nietzsche, Rousseau en Erasmus, die hun voetsporen in de hoofdstad van de adellijke Savoye-dynastie achterlieten. - rondleidingen door kunsthistorica drs. F. Upmeijer en filosoof drs. L. Kamphuis - vluchten met KLM, transfers en centraal gelegen hotel o.b.v. logies-ontbijt - diverse filosofie workshops en een filosofie college
Meer informatie

Retraite ‘Vind je droombaan’ – The School of Life

vrijdag 20 mei 2022,

18:00

zondag 22 mei 2022

12:00

De Hoorneboeg, Hilversum

Je bent circa 65.000 uur van je leven aan het werk. Geen wonder dat je er voldoening uit wilt halen. Het idee dat je werk leuk en uitdagend moet zijn, is vandaag de dag dan ook vanzelfsprekend. Daadwerkelijk werk hebben dat aan je eisen voldoet, is daarentegen redelijk zeldzaam. Tijdens deze retraite met filosoof Lammert Kamphuis onderzoek je een weekend lang op een oogverblindend landgoed wat jij kan doen om een baan te vinden waar je helemaal weg van bent. Of je nu twijfelt, denkt dat je wilt blijven maar er meer uit wil halen of al weet dat je iets compleet anders wilt gaan doen, je leert over wat je wilt, wat je kan en wat mogelijk is.
Meer informatie

Filosofische retraite – The School of Life

maandag 18 juli 2022,

18:00

vrijdag 22 juli 2022

12:00

De Hoorneboeg, Hilversum

Vijf dagen breng je door op een oogverblindend landgoed om in rust na te denken over je leven. Grote filosofen uit het verleden, de natuur en docent Lammert Kamphuis begeleiden je zoektocht naar zelfkennis en –ontwikkeling. Geen wierook, mantra’s of gebeden, wel heldere ideeën en een ervaring die je nooit meer vergeet. In deze retraite neem je de tijd om van een afstand naar je situatie te kijken en aan de hand van de grote inzichten uit de filosofie je opties te analyseren. Zo hervind je de vrijheid om de belangrijke keuzes te maken in plaats van ze je te laten overkomen.
Meer informatie

Neem vrijblijvend contact op met Lammert